Kaspersky Password Manager -laajennus

Kaspersky Password Manager sallii sinun asentaa laajennuksia selaimiisi online-lomakkeiden täyttämiseksi automaattisesti. Jos Kaspersky Password Manager -laajennus on asennettu, avainkuvake () näkyy selaimen työkalurivillä. Kaspersky Password Manager tunnistaa sivustojen verkkolomakkeet ja näyttää avainkuvakkeen () niiden kenttien vieressä, joihin laajennusta voi käyttää.

Täydellinen luettelo laajennuksen ominaisuuksista

Jos asennat Kaspersky Password Manager -laajennuksen, se tallentaa tiedot, jotka täytät online-kaavakkeisiin. Seuraavalla käyttökerralla se täyttää tiedot automaattisesti. Voit ottaa käyttöön salasanojen, osoitteiden ja pankkikorttien automattisen tallennuksen ja automattisen täytön. Napsauta sovelluskuvaketta (), niin laajennusvalikko aukeaa.

Laajennusvalikossa voit:

Laajennuksen toiminnallisuuden rajoitukset

Voit asentaa Microsoft Edge -selaimeen Kaspersky Password Manager -laajennuksen ilman työpöytäsovellusta. Muihin selaimiin asentamista ei tueta.

Jos asennat Kaspersky Password Manager -laajennuksen Microsoft Edgeen, mutta et asenna sovellusta tietokoneellesi, laajennus toimii rajoitetusti. Voit esimerkiksi käyttää salasanojen luontitoimintoa, mutta et voi tallentaa ja täyttää salasanoja automaattisesti ennen kuin Kaspersky Password Manager -sovellus on asennettu.